Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt beställd till mina vänner som skall gifta sig


Bröllopsdikt



I hela mitt liv har jag vandrat

Rest

Från platgs till plats över världen

Sökt

Något mer, någon mer

Något som kunde få mitt hjärta att sjunga

Någon som kunde få mitt liv att bli komplett

I år har jag sökt

Efter dig

Du

Fanns mitt framför mig under så många år

Men tiden var inte rätt - Tiden var inte vår

Du

Som gjort mig hel

Du

Som gjort mig lugn

Du

Som gjort mig trygg

Trygg i vetskapen om att vi alltid kommer vara sida vid sida

att VI alltd kommer att vara

Vi

Som talar utan ord

VI

Som älskar utan förbehåll

VI

min älsking

för alltid

skall jag älska dig




Fri vers av Nova-Liv
Läst 1921 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-06 17:15



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härlig bröllopsdikt!
2010-09-23

  mare VIP
Du har skrivit en mycket fin dikt !
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv