Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstart

instängd

varit

länge

ofri

vuxen

avstängd

oförmåga

tom


NU


vaknar

andas

öppnar ögonen

hjärtat

stapplande steg

ser mig omkring


Vaken




Fri vers av Nova-Liv
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-28 08:52



Bookmark and Share


  Blodros
=)
go morron
härligt att se dig igen
2013-11-28

  Katinka VIP
Fin. Klar. Stark.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv