Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untamed

 


Walk with me

 

Or fall behind




Övriga genrer av Nova-Liv
Läst 449 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-29 10:14



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Can't keep your pace
so I'll sit here watching
-
fina rader dina!
2009-07-19

  Baystream
så kort och enkelt, men stora och starka ord.
2009-07-16

  beam72
gillar dessa två rader
2009-06-08

  Cosmic Johanna
Härligt kaxigt:-)

I like...
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv