Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten, i Sverige står man snällt på tå, av jack e. gladh, inspirerte


Kritik på en text (230)





jag önskar jag hade din (Jack E. Glad's) karaktär
samt europapolitikernas guldkantade kreditkort
samtidigt lika gediget ansvarslös som de

jag skulle låta släkten få justa jobben och
kunna bygga om sina hus
samt köpa bilar och sommarstugor och fria resor
till och från olika semestermål
som exempelvis rymden...

...allt på detta guldkantade kreditkort
om någon sedan frågar mig
om jag inte förstod att jag var där
med skattebetalarnas förtroende

skulle jag spela ovetande
om att det även inkluderade
mina ekonomiska utflykter
i denna drömtillvaro




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP