Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siggen efter första doppet

O så kallt
o så sallt
Du tar min oskuld varje år jag vilar i din kalla famn.
Du smeker min kropp med sallt.
Du får se mig naken med gås hud och allt.
Första gången är bäst jag längtar redan till nästa år.
Men siggen efter doppet är verkligen pricken över i.
Den värmer lite och belönar mina frusna läppar.
Jag suger in dig så skönt.
Var det lika skönt för dig?




Fri vers av soffran
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soffran