Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som håller mig kvar

Noll steg mot friheten
och allt
som håller mig
kvar
är det
som jag aldrig skulle vilja
lämna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 404 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-29 21:48



Bookmark and Share


  Emmelina
meh hallele. varför har jag inte hamnat här innan? jag blir ju helt känslosam här på andra sidan natten
2009-06-02

  Teresia Ridell
Mm..finns en frihet i att vara fast i en tillåtande, varm o ömsesidig relation. (trots vardagen med jobb o barn..mm..som håller en bunden)
2009-06-01

  Marlboroman/Hg VIP
Innebär inte dina rader att du inte vill gå? Funderar.
2009-05-30

  Sturesdotter
När man gör de där valen frivilligt; bättre kan man inte ha det!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan