Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synfält

 

När du ger mer än du önskar få
har du då skrivit din första tanke för de få.
Om utanför du funnit frid
vågar du då osäkerheten berida, så strid.




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt