Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i natten i en i övrigt öde park





När jag står
och ser hur
vattnet droppar ned

på ditt huvud
för att du
valt ett säreget

självplågeri genom att
låta huvudet utsättas
för den snåla

vätan från en
fontän som är
dåligt tätad kommer

jag ofrivilligt att
tänka tanken och
det enda ordet

kranium




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 23:38



Bookmark and Share


  madigan
Jag tänker Södertälje :)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP