Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utskåpad

jag hade tänkt visa dig

var skåpet skulle stå

men det var så tungt

och så proppat av dina åsikter

och så svårt att få grepp om

jag försökte knuffa det på plats

men det var orubbligt

nej jag orkade inte

 

så vårt förhållande är fortsatt omöblerat




Fri vers av Camilla Christensen
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-30 18:13



Bookmark and Share


    soffran
Rolig jag gillar!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Christensen
Camilla Christensen