Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vaken

Som radion när den stängs av
Som spegelblankt, stillnat hav
Som skuggor man knappt kan ana
Som grubbel, av gammal vana
Som om bläck har spillts över staden
Som tusch på de kritvita bladen

Så tyst.
Så mörkt.
Så svart.

Så stilla.

Så lugnt.

 

Så natt.




Fri vers av Camilla Christensen
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-06 22:35



Bookmark and Share


  Aciom
GALANT ! ,berör !
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Christensen
Camilla Christensen