Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
namnsdagslimerick om pernilla och petronella av anakreon, inspirerade


Kritik på en text (231)







du tycks verkligen
känna till kvinnans
väsen som få

kanske är det
därför de snälla
av gossarna och

tösera vackert få
se på, när
de mer framfusiga

och levande kärlekarna
leker rommen av
sig, ety kärleken

känns mindre trevande
hos envar försigkommen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-05-30 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP