Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllekajans sportsidor i ord och bild





Fotbollsmatchen mellan stadens ungdomliga ligor hotade att ställas in på grund av regn i natt. Någon lustig kurre hade försökt sig på att få matchen uppskjuten genom att helt sonika plocka bort målen från planen, men som tur var kom en flink och sedermera geniförklarad vaktmästare på lösningen på problemet. Han bar ut ishockeymål på planen samt ett urval av olika saker att klippa till under matchen. Därför kunde en närvarande publik skåda hur samtliga spelare i lagen blev blåsta gång på gång av domaren som inte kunde bestämma sig för vilken sorts tingest som skulle få gälla som matchboll. Där fanns ett stort urvarl att välja på. Tennisbollar, medicinbollar, handbollar, pingpongbollar, fotbollar, puckar, handbollsbollar, basketbollar, badmintonbollar, bandybollar, innebandybollar samt golfbollar. Till slut bestämde han sig för att badmintonbollen skulle få vara bollen för dagen och tennisracketarna plockades genast fram ur garderoberna. Matchen hotade att brytas av ett ymnigt snöfall då och då men man samlade sig snart igen och ett jubel utan like bröt ut då det meddelades via högtalarna att kriget i Verbalien tagit en vändning ingen riktigt räknat med. Det hade plötsligt blivit fred efter 3 veckors krigande då ammunitionen i form av kokosbollar tagit slut pga att de riktiga matleveranserna inte kunde komma fram för att kommunikationerna brutit samman fullständigt pga ett signalfel orsakat av en bäverfamilj på genomresa. Resultatet i matchen sägs meddelas först på torsdag.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 21:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du hade förstås rätt som vanligt,
det är ändrat nu
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP