Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För många löften, för många sorgsna miner...





Jag lovade dig att jag skulle stanna kvar här...



Jag lovade dig att jag skulle leva om du gjorde det...



Jag lovade dig att jag skulle fortsätta kämpa för att leva...



Jag lovade alla att jag inte var beredd att lämna vår värld ännu...



Hur gör jag nu?
Hur gör jag nu när jag förstått att jag gett för många löften?
Hur gör jag nu när jag inte kan stå emot?
Hur gör jag om jag nu försvinner, ?



Klarar det inte mer, klarar inte av att ha det så här. Men det finns inga val, finns inga andra chanser.


Mina tårar rinner, mina ögon gnistrar. Varför ska just jag vara så rädd?

Varför ska just jag frukta framtiden? Frukta nästa dag, frukta klassresan, frukta sommarlovet, frukta nian.
Allra mest nian. Nian till hösten..

Klassresan på onsdagen..




Fri vers av SilverAngel
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 22:29



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
finns många gåtor du :P
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

SilverAngel
SilverAngel