Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En polis är en människa som har viss utbildning i polisyrket. En poliskvinna är en människa som har viss utbildning i polisyrket. En polisman är en människa som har viss utbildning i polisyrket. I Visby är en sork ett gossebarn.


På sin spets





Om en man kallas manschauvinist
(som om det fanns sådana av båda könen)
för att mannen ifråga sysslar med
skrytsamt förhärligande av sin egen person

(har alltstå inte med mansgrisen att göra
vilken oförtjänt påstås förakta och behandla kvinnor illa
föraktfullt, nonchalerande osv till skillnad från kvinnogrisen som även kallas för so och som alltså behandlar män illa då de gjort sig förtjänta av detta...)

vad bör man då kalla en kvinna
som på ett skrytsamt sätt
sysslar med självförhärligande?




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP