Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här får var och en som inte bor i en stad där ett vattendrag rinner genom och därför saknar broar, tänka sig in i hur en liten bäck skulle se ut om den vore något bredare samt på bägge sidor omgiven av bostadshus, banker, kiosker för korv o glass.


Platt åsko






Det där modet
att ha modet
att bära gympadojjor

istället för platåsko
känns klart härligt
för den som

fyllnar till och
hamnar i plurret
i Vaxholm, Halmstad

eller Ystad är
det platt åsko
som gäller. De

är lätta att
simma in till
land med och

även intill land
om andan faller
på. Mye bravo.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP