Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feghet av (pre)någonting

I förvirringens tid, när livet är svårt,
förvånas jag av fegheten ty den ger mig mod.
Den kraft den ger mig, en försmak av livets fulla själ,
men ty fegheten lever ut sin roll ganska väl.




Fri vers av Macademic
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Macademic