Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Så många hatar hösten
men det gör inte jag
För alla glada färger
dom gör ju mig så glad

Nu regn och kalla vindar
det skadar inte alls
För solens torra dagar gett
damm uti min hals

Och nu i mörka kvällen
vi tänder våra ljus
Vi vill ej vara ute
och kurar i vårt hus

Men så på ljusa dagen
vi ut i skogen går
Och alla glada färger
dem titta på vi får

Så på en stig vi vandrar
du håller mig i hand
Vi måste känna lycka
att bo i detta land

Med sommar vår och vinter
och hösten ack så skön
Jag önskar och jag hoppas
och tänker så en bön

Att vi får vara kvar här
i många långa år
Ja länge här på jorden
det hoppas jag vi får




Fri vers av Therés
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-09-24 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!