Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt val

Du ville inte kämpa
du ville ej va kvar
Du valde så den vägen
nu slut var dina dar

Och ingen här som visste
hur illa det var ställt
Du visa aldrig någon
de tårar som du fällt

Att livet var för mycket
så att du ej stod ut
Vi hade ingen aning
du ville allt var slut

En dag så tog du steget
och lämna allting här
Kvar här står dina vänner
och de som har dig kär

Vi vill förstå din önskan
vi vill förstå ditt val
Men ingen lösning finner
och tankarna de mal

Den som har alla svaren
han är ju borta nu
Så svar det får vi inga
nej, dom behåller du

Jag undrar hur du har det
och undrar var du finns
Jag hoppas allt är bättre
jag vackra minnen minns

Jag kan ej tro och tänka
att ses vi aldrig ska
Vi möts på andra sidan
och allt blir åter bra




Fri vers av Therés
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-09-24 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!