Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall

På natthimmeln
stjärnorna lyser
Jag blundar
och tänker och myser

En Stjärna på himmeln
jag då ser på fall
och stjärnorna gnistrar
i snö som är kall

En stjärna som faller
och jag har mig lärt
Att nu får jag önska
mej något så kärt

En vän som jag har
min önskan den rör
Att allting är bra
så önskar jag gör




Fri vers av Therés
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-09-24 16:12



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Söt som sockerdricka är denna dikt.
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!