Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas du får den hjälp du behöver.


Hjälpsam var ordet

Jag är född i fiskens tecken

då är man kreativ och konstnärlig
och har ett hjärta av medlidande
som det ibland kan bli för mycket av....

med ögon man ser och känner in hur
en i sin närhet mår

lidit en hel natt då tycker jag
att det var dags att vara hjälpsam

fiskens hjälpsamhet till dig

men hjälpsam som fisk ska man
helst akta sig att vara

hjälpsam var ordet

090601








Fri vers av sajo
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-01 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo