Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANG !

Om du dansar efter
andras pipa

Då är det
du som står framför
gevärsmynningen

Med ditt
finger
på avtryckaren




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 17:52



Bookmark and Share


  Emmelina
HEJ OLA!

det var sjukt längesen. men, du är fortfarande lika bra med orden

'Om du dansar efter
andras pipa

Då är det
du som står framför
gevärsmynningen'

så SNYGGT! (även om snyggt är ett ganska fult ord)
2009-06-02

  Teresia Ridell
Kan drabba även den som styr när skutan drar rent åt h-----e !
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan