Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag litar inte på någon. (Allra minst på mig själv).

Under mina händer finns sveken
då jag berör dig

Alla tvivel. Alla rädslor
som överskuggar

Även då vi är nära.
Även om vi viskat alla våra hemligheter
i varandras öron

Det är hudavlagringar och fingeravtryck
från det förflutna
och framtiden som står emellan oss

Även om vi delar drömmar
Även om vi delar själ eller blod

Sveken är starkare än allt.
Och hur mycket vi än älskar
så dödar de oss till slut.





Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 20:57



Bookmark and Share


    Stella Stol
Stark.
2009-06-03

  Leif Furstedt
Vill gärna ta bort ett e i emellan, därutöver finner jag sanningen i texten, i ord, betydelsefull.
Bra gjort...
2009-06-01

    ddwn
Den känns. Starka ord.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol