Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kom, den sågs och den var en lögn.


Kärleken

Inbillad kärlek
Jag tyckte om att prata med dig
Jag tyckte om att se på dig
Jag tyckte om att få dina meddelanden
Men vad var det jag tyckte om?
När vi sågs insåg jag ngt
Det var kärleken jag var kär i
Du var bara budbäraren




Fri vers av Mystery
Läst 942 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-24 18:41



Bookmark and Share


  aol
en härlig text
2010-02-18

  Per Rydberg
Det lönar sig att zappa omkring i diktskogen ibland. En verklig pärla. Jag tycker inte att din "kärlek" var en lögn. Kärleken visar sig tror jag ibland just på det sättet du beskriver. Viktigt kanske att tänka på så att man inte skadar nån, är min erfarenhet. MVH Per
2005-10-17

  Eduardo
Jag tycker det här är fantastiskt bra... Den talar till mig ngt otroligt...

väldigt bra!
2005-10-01

  Jessi
Japp, har själv upplevt detta och det tar tid att inse att det är kärleken man är kär i
2005-09-24

  Therés
Aj aj aj...vilken miss!
Men texten var en fullträff
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mystery