Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagaget i mitt garage

 

Mardrömmar är som blanka spjutspetsar,
de syns i ljuset.

De börjar sin flykt bland skogsviol,
låter sig ljudas av en sirligt ljudande fiol.

Där dräps allt...

De är ett lopp vi löper,
de är sökandet i uppförsbacke,
de är sanningen som knäcker en nacke
när vi lindar oss ur täcket,

Trycket...

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt