Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min hals ligger alla mina misstag

Vid min kind ligger en dröm

den sluter sig där

smeker sig fast

utan krav på att bli uppfylld

den har varsamhet som sina ord

 

just för mig

är denna stund

då ömheten får andas in sig

 

jag tämjer alla vilda skuggor...

 

vid min hals ligger alla

mina misstag

men det finns ingen bitterfärg i dess färg

jag är för evigt tacksam

även för de sår jag åsamkats

 

det stora i det lilla berör min själ

och för  varje andetag jag får

blir det nya ord.

tacksamhet,

ny tacksamhet....




Fri vers av Nikolina
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-02 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolina
Nikolina