Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din glöd av tvivel

Jag kan inte sluta mina ögon
för då ser jag din smärta
så tydligt


jag vågar inte springa i glädje
för mina fötter
har vandrat på din glöd av tvivel


då måste jag vada
i försoningens vatten efteråt




Fri vers av Nikolina
Läst 389 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-12 18:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag gillar sådana här dikter
Klassiskt disponerade

enkelt och klart språk
vackert
2009-09-15

  Eva Langrath VIP
Starka ord
2009-07-09

  Sturesdotter
Mycket bra och innerligt
2009-06-12

  Suzy med punkterna
Tar andan ur mig........blir stum.
2009-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är skillnad på tvivel och otro.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolina
Nikolina