Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

I vilken form
den än dyker upp
tar jag emot den

jag låter den inte
gå förbi mig


bara jag känner igen
dess blick
dess ansikte...


- kärleken




Fri vers av Nikolina
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-11 17:12



Bookmark and Share


  Sturesdotter
gäller att fånga...innan andra hinner före ibland
2009-06-12

  Johan Bergstjärna VIP
Bra ... för det finns ju masker av falsk s k kärlek också...
2009-06-11

  Suzy med punkterna
Den äkta kärlekn, så vacker;=)
2009-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Ser den ytterst sällan, så den är desto mer välkommen.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolina
Nikolina