Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flykt från vampyrer

En flykt från vampyrer
som lämnat kyla mot min kind
Sörplat mitt blod
som bin söker socker

Av omtanke om er
har jag irrat i mörker
som inte tillhör mig

Nu söker jag varma halsar
där jag kan suga energi
tills mina egna skuggor mättats




Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 18:32



Bookmark and Share


    Stella Stol
läskande läskig..
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol