Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik

Anden i lampan som upfyller önskan
- Mystik
Döden i kappan som väntar på tröskeln
- Mystik
Röster som hörs när du är helt ensam
- Mystik
Synet i huvet som inte är skämtsamt
- Mystik
Häxor på kvasten och kunna se genom murar
- Mystik
Svarta katter som bringar otur
- Mystik
Sådant du tror aldrig kan finnas
- Mystik
Händelser som du alltid kommer minnas
- Mystik




Fri vers av Ksenia
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 23:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sammansättning
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ksenia
Ksenia