Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut..

Sitter i ett hörn,
sitter där och tänker,
tänker på allt som sagts,
mellan dig och mig,

alla minnen jag har,
är inte alltid lika vackra,

vissa mörka,
vissa ljusa,

när du kom i mitt liv,
blev det en värd för mig,
men ändå sitter jag här,
tänker på alla minnen,

varför vände du ryggen mot mig?
Jag ville bara veta ett enkelt svar,

Dina ord, ditt ansikte,
ditt leende, dina tårar,
alla dom minnen ska jag spara,

sen ska jag ta fram dom
och ge tillbaka dom till dig,

så du inte glömmer,
att alla sagor har inte lyckliga slut,
i alla fall inte våran saga.




Fri vers av Zedzap
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zedzap
Zedzap