Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg?
Hur vi brukade skratta,
hur vi brukade le,
hur vi dansade i sommarens sken,
då allt kändes som bäst,
då vi hade allt,

Då försvann du..

Nu skrattar vi inte,
nu brukar vi inte le,
sommaren har inte samma sken,
ingenting känns bra längre,

för du är inte bredvid mig,
du ser mig inte mer,
du ler inte mot mig,
du ser mig inte mer,

har jag blivit osynlig?
har jag försvunnit ifrån dig?
plågar jag dig om nätterna,
då minerna bränner,
då dina tårar rinner,
tänker du på mig då?

Jag vet att jag finns inom dig,
jag har ärrat dig för alltid,
men jag själv skadas utav det,
jag vill ha dig nära,
jag vill ha tillbaka mina minnen,

jag vill inte växa,
för då vet jag att ett minne ifrån dig,
försvinner ifrån mig,
jag vill inte släppa taget av dig,
för du har något jag vill ha,
dina minnen.




Fri vers av Zedzap
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 23:33



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
fint skrivet om nostalgi
och kraften i att hålla kvar
i det som sakta rinner bort
från en. Bra diktat om energin att plåga
sig själv med underbara minnen,
men att tillslut tappa bort sig själv.

(då finns bara minnen och smärta kvar.
rädsla för att skapa nya minnen...)

känner igen mig allt för väl.

bra skildrat tycker jag :)
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Zedzap
Zedzap