Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnljus


Söker dina drömmars djup
i natten
finner dem
och tar mig dit in
möter din längtan
och din värme
din utsträckta hand
som fångar min

känner hur du skälver
till av åtrå
ser läpparna som formar ömt
mitt namn
du viskar att du väntat
på den stunden
när vi ska resa
för att nå den hamn

den hamn där vi får vila
efter färden
som tar oss över land och
över hav
där vi får njuta dofterna
och smaken
långt bort från alla måsten
alla krav

vill andas dig och ge dig
av min värme
vill älska dig i stjärnljus
denna natt
vi svävar bort på himlens
mjuka vågor
och när vi sen når målet
vet vi att

det är i våra själars djup
vi funnit
allt det vi båda saknat
i vår värld
och aldrig ska vi
släppa taget om det
vår natt är bara början
på vår färd




Fri vers av Junitvillingen
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-03 10:48



Bookmark and Share


  Jack_iX
Gillar hur orden o raderna har brutits i denna dikt, ger den ett mycket bra flöde samt att den för berättelsen mot nästa rad o nästa rad, snyggt o sensuellt skaldat!
2009-06-04

  Lars Hedlin
Sprider sig långt in i själen
2009-06-04

  Nikolina
håller med... väldigt vackert
2009-06-04

  Eaglemountains VIP
Fenomenalt skrivet .....
2009-06-04

  issac.a.m
Så vackert..Tack
2009-06-03

  Sturesdotter
Mycket vackert målad text
2009-06-03

  Suzy med punkterna
Resan mot målet......så vackert skrivet, magisk poesi
2009-06-03

  walborg
Så vackert!! Tack min vän. mvh
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen