Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet ger ifrån sig sura uppstötningar

Livet är det enda
som balanserar
mot den hala klippkanten

Sökandet är evigt
och under varje korn
av sanning
finns
sandlådor
med lögner
som barnen leker och lär


Plötsligt
bygger dom
moralkakor
på stranden

Allt medans
flaskposten
skäms

havets botten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-03 22:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Får man säga
rar
om en dikt?
Gjorde det nyss..
2009-06-03

  Lili Samuelsson VIP
gillar de däringa moralkakorna särskilt mycket,innovativt och snyggbyggt
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan