Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt riktiga namn...

Väck mig i skira morgonljuset

väck mig till din hud

väck mig till en dag i tålamod

väck mig med en kyss på pannan

 

väck mig in i en ny födelse

väck mig till förståndet

väck mig till din rädsla

 

och jag ska sova  lungt

då jag har svaret på vad

du egentligen heter...




Fri vers av Nikolina
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 07:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tycker verkligen om slutet!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolina
Nikolina