Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det kan vara så enkelt och så lätt, håll om mig hårt!


Sjungande träd

Över skogen springer vi
fram över lövens stigande sorl i morgonen

Vakna upp och sträck ut
Sök dig tätt intill
det varma och doftande och daggvåta

Mot himlen följer blicken moln
de som om en stund
kommer att bära med sig oss in
mot en ny dag, kväll och natt

Träden sjunger
För skogen
För oss
ja, för de som söker sig tätt intill
det varma och doftande och daggvåta




Fri vers av Jastproject
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-04 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject