Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna korta diktskrev jag till min tjej som ett tack för allt hon har gjort för mig. jag kan inte tacka henne tillräckligt men åtminstone försöka.


Ett tack!

Försökte klättra upp, men jag tappade fästet och ramlade ner.
Allt jag kunde säga var ''jag orkar inte mer''.
Jag var trött på allt och ville komma därifrån,
en dag kom du och tog mig därifrån.
Du betyder nu allt och jag älskar dig.
Du är det bästa man kan ha, en underbar tjej.




Fri vers av R. Torildsson
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 12:33



Bookmark and Share


    Burre
Vacker, härligt, lyckligt.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

R. Torildsson
R. Torildsson