Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska man välja?

Vem ska man välja?
Kärleken är svår.
Vem ska man välja.
Jag gråter en tår.
Hur mycket ångest ska man svälja?

Vad ska man göra,
när allting känns fel?
Ska man behöva jämföra,
som om det vore ett spel?

Vad jag än tar för beslut,
så slutar det i tårar.
Men det måste få ett slut,
även om jag vet att det sårar.

Måste välja mellan två i mitt hjärta,
vad jag än gör så slutar det i smärta.




Bunden vers (Sonett) av R. Torildsson
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R. Torildsson
R. Torildsson