Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sa att hon var fullärd och hon log när hon ljög, ( bitch)

Kapitulera människa
vik dig dubbel
av skratt

Veckla ut
en gladare
person
placera den
i en nattklubb för
svartrockare
rädda liv

Ge blod
ta dig mod
och hoppa
upp och ner
i en stillastående
bankomatkö
skaffa nytt
pass
om
ditt gamla har
gått ut

Gå in i dig själv
men drunkna
inte
bara för att du aldrig har
lärt dig att simma

Ta lektioner
alla
kan vi bli
bättre




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 21:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Babe In Total Control in Her Self;=)
Väl poetat och jag måste erkänna att rubriken är i särklass fantastisk och skulle kunna stå alldeles ensamt
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan