Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan man bara bära själv

Din sång älskade, kan jag utantill

texten är inristad i min hud

den rinner i mina ådror

och slagen från cymbalerna

finns i mitt hjärta

 

du kan berätta för alla

att det är din sång

att den är enkel

vardaglig

 

men att du finns i min värld

kanske de inte förstår

 

 att det är mitt tak

mitt golv

mina sköra väggar

och ett försök att bygga ett slott

 

det  kan man bara bära själv

som en visad hemlighet....




Fri vers av Nikolina
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-05 08:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En hemlighet man bär
den ett med en blir
antingen till glädje
eller den på en tär
så det för en är!
2009-06-05

  Suzy med punkterna
Bland det bästa jag läst.........mycket att läsa in bakom orden och tolka.
2009-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Det kan vara så att man så gärna vill finnas där för en person, men till sin bedrövelse upptäcker man enkelriktatskylten.
Kan identifiera mig med det du framför här.
2009-06-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flöde i denna dikt; orden flyter fram och för budskapet från en rad vidare till nästa.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nikolina
Nikolina