Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res

Plan försvinner
plantor
planteras
frön exploderar

Vem sa
att
lusthus byggdes
av lust
arkitekten ?

Det bultar av lust
och rosorna på
kinden
försvinner
när den kalla vinden
drar in genom
märg
och ben

Snålskjuts
är
en resa
i frihet
utan ansvar

Vi är
en
resa
utan tältpinnar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan