Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta föll tillsammans med dig

Du står där och svajar.


Armarna utsträckta,
du försöker hålla balansen.


Men det finns ingen balans att hämta, du ser redan allt dubbelt.


Din blick flackar, men fastnar för en sekund på mig.


Du ler lite fånigt



och faller.



Där, i just den sekunden, så föll mitt hjärta tillsammans med dig.





Fri vers av Halv
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-05 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv