Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt Leija Liljan

du har nu lämnat mig här för att sörja,
du har lämnat mig efter.
men vi kommer träffas i himlen,
tro det eller ej, jag kommer snart att få krama dej.

din vita päls, så len och go,
dina stora ögon och din dubbelhaka,
så fin att titta på, dina tassar små.

du låg där livlös, så söt och oskyldig
fick hålla dig en sista gång, så stel och kall.
glad att jag fick träffa dig, glad att du va min
men nu efter så kort tid har du somnat in.

Godnatt Leija.
24/9-05




Fri vers av madeleine.
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-09-25 16:31



Bookmark and Share


  Andreas A
Fäller en tår för jag förstår,
en vän stor som liten,
rår ej för att bli lite sorgsen.

Bra skrivet! --snyft--
Visst kan man ha samma starka
känslor för våra kelgrisar som
för oss själva. I know...

Höres ;)
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

madeleine.
madeleine.