Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår var det så här


Nationaldagsfirande

Temperaturen håller sig inte mer än
runt 8 och 9 grader

i vinden ser jag vår blågula fana
hur den vajar så vackert

plötsligt kommer det en regnskur

gamla bilar är målet för dagen vid
falu gruva med regnet smattrande mot
paraplyet

men så plötsligt kommer solen fram
genom de gråa molnen och leende läppar
syns åter igen

efter vägen går jag och både ser och
hör hur blommorna berättar sin
egen magiska historia i sommarens tid

090607




Fri vers av sajo
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-06-07 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo