Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste hur du doftade långt innan vi sågs

Det var ett famlande i mörkret.
Vi bokstaverade oss fram till tillit, förståelse
och gemenskap.

Vi gömde oss och var nakna på samma gång.

Oskyldiga frågor, krävande svar.
Läslust. Skrivarglädje.

Vi möttes så och även om ditt ansikte var vackert
så var det högst sekundärt.
Jag visste hur du doftade långt innan vi sågs.

Brevkorrenspondensen är bränd sedan länge.
Jag saknar den idag.




Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol