Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Författaren

Jag radar upp dom
en efter en
bokstäverna

Dom står så rakt dom
kan efter form och struktur

Men om dom ska
bilda någon mening,
då får
författaren
tänka till




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-09-25 19:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Precis så här blir det ibland,man vill såååå gärna skriva och helst något av värde,man måste tänka till för att det ska funka (förvisso inte alltid det hjälper) det fick du till....
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan