Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag än?

Mången tid har gått sen sist.
Och jag har aldrig levat.


nu är tiden förbi,
då din famn räddade mig.



Ja, över moln och måne tog du mig,
och jag trodde allt du sa.


Ångrar du dig nu?
Det gör jag.
Kliande fingrar.


Mången tid har gått sen sist,
och nu ska jag leva.




Fri vers av MaFilda
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-09-25 20:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Poetiskt,innerligt och varmt
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda