Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske i veckan vi får en köpare till min farmors hus


Ett hus till salu

Huset är gult och är renoveringsobjekt
men det bär på många minnen

Huset är beläget i Dalarna i Bergslagen
med närheten till skog och sjöar

Det gula huset har en sådan vacker
inglasad balkong där man kan
sitta och njuta i vårens, sommarens
och höstens tid

Huset som är till salu har en sådan vacker
trädgård med en känsla av Mio min Mio
i sommartid när blommande äppelträd
strör sina rosavita blommor över den mjuka
gräsmattan

tomten är på cirka 1000 kvm

Huset som är till salu är verkligen till för
den händige

priset är 180 000 kr eller högstbjudande

Huset som nu är till salu hoppas jag någon
köper och blir att trivas i



090607





Fri vers av sajo
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 21:00



Bookmark and Share


    Saulus
Men priset då?
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo