Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggad

Som narcissus
fastnar jag ibland
beundrande och utforskande
framför min egen spegelbild
Men inte av ren fåfänga
snarare genuint intresse
följer jag mina läppars rörelser
ser jag mitt ansikte ur ett annat perspektiv
om än spegelvänt
och jag ser mig hånle mot mig själv
och himlen faller över mig
det är inte jag
det är inte jag
Och jag måste fly min egen spegelbild
som inte längre är mig underlydande
låter sig se ned på mig och lipandes blänga ont




Fri vers av mannaminne
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-08 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mannaminne