Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irritationssamhälle

Jag lever i ett irritationssamhälle.
Jo det gör jag.
Säg för helvete inte emot.
Jag vet att du inte heller gillar det.
Men det gör du.
Inför allas blickar.
Det gör du.
Inför mina suckar.
Det gör du.
Trots klockan som tickar.
Att tiden är ute.
Ute och borta.
Och du följer med.
Så här står jag.
I ett jävla irritationssamhälle.
Utan dig.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 14:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara utan den som man längtar efter
inse att den gått förlorad
i delar av varat finns den andre inom dig
skapadin egen rädsla i å med förlusten av den andre
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson