Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar rör sig och jag tänker på något helt annat

Jag lyssnar på
dig
jag hör vad du
säger

Men
jag skiter
fullständigt
i dina ord

Livet är
fullt
utav
underbara
val

Tex
att släppa
en smygare i bankomatkön
och studera den
svenska
lidande
tystnaden

En dag
ska jag växa
upp
och bli vuxen

En dag
ska
jag
dö långsamt
som
en snigel
på maraton
med hjärtfel

Men än så
länge
så hör
jag
dig
jag lyssnar

dig

Men skiter
fullständigt
i vad
du säger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan